Què és l’Inspira?

inpsira logoCom l’entrada d’aire als pulmons, com la vibració que reverbera, com un estímul creador.

Des de diversos punts de vista podríem acordar que educar és un acte d’inspiració: és per aquest motiu que l’Escola d’Estiu de la Selva porta per nom “Inspira”, com un imperatiu que ens anima, amb responsabilitat i sense complexos, en la nostra tasca educativa, aportant-hi salut, referència, escolta i nodriment.

Si, com a espècie, però també com a educadors, ens mirem, cara a cara, amb els infants i joves que acompanyem, si ens escoltem des d’un anhel profund de comprensió, l’acompanyament que podrem oferir passarà de l’exigència al convit, de la obligació al suggeriment. Inspirarem. Serem mestres.

Inspirem, doncs. Suggerim, des de la flaire del què som, autènticament, per acompanyar els infants i joves a poder ser també autèntics, facilitant-los la construcció de vides plenes de sentit.

La primera Escola d’Estiu de la Selva tindrà lloc a Can Moragues: l’Espai de la Fundació Emys a Riudarenes, un entorn natural, bonic i acollidor. Serà, també l’espai, Inspirador!

En aquesta tercera edició presentem quatre tallers de quatre hores amb l’objectiu d’estimular noves mirades i formes de fer amb els infants i joves que acompanyem.  Joguines de debò, l’Escola del bosc o el “Que m’escoltis”, eines pel cada dia, seran els temes tractats enguany.

L’Escola d’Estiu és per a totes les persones interessades i/o relacionades amb el món de la infància i la joventut, sigui des de la vessant que sigui. Per això, et diem que aquesta escola és per a TU:

PARE

MARE

MESTRE/A

EDUCADOR/A SOCIAL

EDUCADOR /ALLAR D’INFANTS

ACOMPANYANT D’ESCOLA D’EDUCACIÓ VIVA

MONITOR/A D’ESPLAI, MONITOR DE CAU,

MONITOR /ADE MENJADOR,

ACOMPANYANT D’AUBOTUS,

MONITOR/A D’EXTRAESCOLARS,

Vine i inspira!

 

Anuncis